alles over snurk beugels

SnorBan

SnorBanHeeft het snurken zich ontwikkeld tot een blijvend probleem? Maak dan gebruik van de SnorBan anti snurkbeugel. De SnorbBan is een revolutionair anti snurk middel dat speciaal is ontwikkeld om het snurken te stoppen. Het gebruik van de snurkbeugel zorgt ervoor dat u en uw partner van een ongestoorde nachtrust kunnen genieten. Dat merkt u direct de volgende dag, want u staat fitter op en uw partner heeft eindelijk weer eens kunnen doorslapen.

 

Werking van de SnorBan

De SnorBan is een anti snurkbeugel die ervoor zorgt dat de onderkaak tijdens de nachtrust in een vooruitstaande positie blijft. Door de kaak op een lichte wijze in een vooruitstaande positie te houden, zal de luchtweg vrij blijven. Het snurken wordt namelijk veelal veroorzaakt door het blokkeren van de luchtweg en dat wordt dus met deze snurkbeugel voorkomen. Het zachte weefsel krijgt op deze manier geen kans om te vibreren. Het snurken kan dus op een eenvoudige wijze met het dragen van de SnorBan worden opgelost. De SnorBan heeft echter nog een positief effect. Het zuurstofgehalte in het bloed zal namelijk sterk verbeterd worden. Door deze verbetering verdwijnt de kenmerkende vermoeidheid als gevolg van het snurken.

 

Medisch onderzoek

Er zijn in verschillende landen, zoals in Nederland, Amerika en Duitsland, onderzoeken gedaan naar de resultaten van het gebruik van de SnorBan. Uit deze medische onderzoeken is naar voren gekomen dat het gebruik van de SnorBan aantoonbaar resultaat oplevert indien er sprake is van snurken of licht slaapapneu. Het betreft dus een medisch bewezen hulpmiddel voor de behandeling van snurkproblemen. De SnorBan is een eenvoudig en voordelig middel in de vorm van een plastic bitje, dat efficiënt kan worden ingezet om het snurken tegen te gaan. De SnorBan is op een dusdanige manier ontwikkeld, dat de anti snurkbeugel voor het gebruik op een simpele wijze aan het eigen gebit kan worden aangepast.