alles over snurk beugels

AveoTSD

AveoTSDOp het gebied van snurkproblemen zijn er vele hulpmiddelen beschikbaar, zoals de AveoTSD. Dit is een uitstekend hulpmiddel tegen ademhalingsproblemen tijdens het slapen, waar het snurken door veroorzaakt kan worden. De AveoTSD biedt een simpele en efficiënte therapie voor zowel snurkproblemen als lichte vormen van slaapapneu. Het gebruiken van de AveoTSD tegen het snurken zal direct resultaat opleveren. De volgende dag is na het gebruik van dit anti snurkmiddel meteen te merken, dat de door het snurken veroorzaakte vermoeidheid verdwenen is of in elk geval merkbaar is verminderd.

 

Werking AveoTSD

Het principe van de werking van de AveoTSD is heel simpel. Het is namelijk een tongstabiliserend middel dat tijdens het slapen wordt gedragen. Het hulpmiddel zorgt ervoor dat de tong niet weg kan zakken. De AveoTSD wordt om de tong gedragen en houdt deze naar voren doordat er sprake is van en zacht zuigende werking. Bij het gebruik van dit anti snurkmiddel kan de tong dus niet naar achteren vallen, zodat de luchtweg niet meer geblokkeerd zal worden. De blokkade van de luchtweg door een naar achter vallende tong leidt tot het snurkprobleem. De vormgeving van de AveoTSD heeft wel wat weg van die van een speen, maar met het verschil dat de tong bij het anti snurkmiddel in de ronding wordt geplaatst. Het materiaal is bijzonder comfortabel en bestaat uit medisch siliconen. De tong bevindt zich in de ronding en de AveoTSD steekt uit de mond. De zuigende werking van dit middel zorgt ervoor dat de tong en het hulpmiddel niet zullen verschuiven.

De AveoTSD is niet alleen geschikt voor mensen die snurken, maar ook voor degene die last heeft van licht slaapapneu. Het hulpmiddel kan ook als vervanging dienen voor gebruikers van een CPAP apparaat tijdens de vakantie indien het apparaat niet kan worden meegenomen.